0

Baaaarcelooona

BARCELONA! Jag är i dig. Har varit i ca 4 timmar nu. Väldigt varmt och mysigt här anyways. Gillart redan. 

Resan gick förövrigt bra och utan diverse bekymmer. Vår lägenhet är grymt risig men väldigt charmig. Vi har knappt något husgeråd (2 glas på 5 pers, heh). Ett fönster är lagat med en plastpåse, det finns inget internet i vårt sovrum och det finns en trasig säng på uteplatsen (anlening: okänd). Men det är mysigt värre, internet är rätt snabbt, vi har diskmaskin och det är ganska stort. Värre kunde det ha varit i alla fall! 

Vad som händer i veckan är ännu oklart. Sol och simma och shoppa i guess. Billigt vin och färsk frukt är med ett måste enligt mig. Hoppas på att överleva med internetet och att ingen av oss dödar varandra innan veckan är över. Att resa med någon är verkligen det ultimata vänskapstestet, ellerhur? 

Men nu vänner, SOVA! Nej. En banan, lite dajm, tandborstning och lite skriva och SEN sova. I en rätt hård säng doe, men det överlever vi. Gonatt folket! 
Fyra av fem resande, paddis som saknas här lär nog dyka upp på fler bilder så dont you worry
1

Om friheten och sjukdomen

Nämen hejsan, här var det ett tag sedan det dök upp nått. Kanske dags?

Hur mår ni gänget? Jag mår skit tackar som frågar. Nä, så farligt är det väl inte, men jag blir jäkligt gnällig när jag är förkyld. Och ja, hej, jag är förkyld GE MIG SYMPATI! Dessutom gör mina inre blödningar för månaden mig lite svagare. Så ja, jag är sjuk om ni missade det. Snorig och hostig och sjuk. Att jobba idag kom inte på fråga för mig då feberkänningar besökte mig på morgonen. Dessutom skulle en hostandes och snorandes servitris nog inte vara så uppskattad, haha. 

Förresten! Skrev urvalsprovet i tisdags så nu är jag helt fri på riktigt! Härregud vad märkligt. Provet gick väl helt ok, kändes märkligt och fick inte ut det jag ville ha sagt på ett vettigt sätt. Men det är över i alla fall och det är underbart. Ledighet på obestämd tid, fett wierd. 

Resten av veckan har varit quite uneventful. Jobbade min sista kaninklubb på ett tag (om någonsin) och har annars spenderat mina dagar med kvalitetstid med min fina. Om en vecka är jag nämligen i soliga Barcelona. Något som verkligen kommer att njutas av och som dessutom är väldigt välförtjänt. Fyra fina vänner och jag i en veckas tid i solen och värmen. Vet dock att jag kommer att sakna fin en hel jävla massa, så att få spendera massa tid med henne är nädvändigt just nu. 

Och nurå? Just nu sitter jag hos fin och ger feedback på en bokrapport. Har fått pysslat på kreativt och ingen är nöjdare än mig. Min hjärna vill syssla med sånt. Skriva, rita, pyssla. VAD SOM HELST. Låt mig vara kreativ. Skyller på skolsystemet som vanligt okokok. Ska verkligen njuta av tiden nu när man verkligen kan ta sig tiden till att göra det man gillar. Amen på de lixom.
Cirkus magaluf, torsdagstacos och äppeljuice. Det vänner, det kallas vardagsnjutning. 
0

Kaffet är slut så nu ska jag fortsätta plugga

Guten morgen peeps! Sovit gott? Ätit god frukost? Måndagsångest? 

Som vanligt sitter jag i skolan och försöker plugga. Slutspurten nu för imorgon då skriver jag urvalsprov. Det kan vara det sista provet jag skriver på ett år. Fett wierd. Är ledig på obestämd tid efter detta. Känns helt okej ändå, mest för att jag inte ver vad jag har att förvänta mig. 

Vad har hänt i mitt liv då? Haft ett par gråa dagar faktiskt, försökt slå bort dem med att sysselsätta mig med jobb. Heldag på 4Hs lördagsöppet blandat med hopptävling och en 4H morgon och sedan serveringsjobb i söndags. Kul att ha nått för sig, men jag längtar som fan efter en dag där jag är ledig samtidigt som alla andra haha. 

Såg ni på eursovision förresten? Vi gjorde lite av en grej av det. Började med middagsmys hos Adeline (vars mammas grönsaksbiffar är to die for) och sedan bar det av till stan där vi trängde ner oss i soffan alla 8 och skrek på de sämsta låtarna haha. Trevligt att få träffa de vänner jag inte träffat på jättelänge dock. Tänk att skolan faktiskt är "limmet" som gör att man ses..

Denna vecka är även den rätt fullbokad. Urvalsprov, en sista kaninklubb, serveringsjobb, en resa till Kumlinge med ÅLKH och en 18års fest ska vi pressa in. Ingen ledig tid här inga.

Jobbmys