1

Allting är alltför mycket

Behöver så en paus. 
Behöver så en kopp te.
Behöver så en evighets vila i min säng. 

Jag har för mycket jag måste göra. Saker från ÅLKH och 4H ramlar in hela tiden. Jag är en urusel ordförande och medlem just nu hos ÅLKH. Allting far förbi mig, mitt huvud hänger inte med utan glömmer och försvinner. Ber om ursäkt, hoppas att det blir bättre snart. 

Jag har för mycket jag måste göra. 
Snart är det studentprovsveckor. De sista två veckorna i mars kommer att vara ett rent helvete. Försöker tragla mig igenom religionen och psykologin. Kanske blir att ta matten på talang. Vem vet om jag hinner plugga på det. 

Jag har för mycket jag måste göra. 
Samtidigt försöker jag få mig upptagen till sommaren. Listan på jobb jag sökt ligger nu i 20-talet och jag fortsätter att skicka in ansökningar, CVn och göra reklam för mig själv. Trots att jag tycker att mina meriter och erfarenheter borde räcka till att jag ska få jobb så sitter pressen på. Flåsar mig i nacken.

Jag har för mycket jag måste göra. 
Därför gör jag ingenting. 


0

Relationer, äkta känslor eller grupptryck?

Jag har funderat på en sak. Romantiska relationer, varför är det så hög stigma runt dem? Varför skriver 13 åriga tjejer på sina sociala medier hur mycket de vill ha en pojkvän? Varför förlitar sig så många människor på att ha självförtroende sålänge deras facebookstatus säger "upptagen"? Är det kärlek eller är det social press? 

Jag är ingen hatare. Självklart ska folk vara tillsammans om de vill vara tillsammans. Äkta kärlek osv. Det är hetsen runt det. Grupptrycket. Far och morföräldrarna som frågar sitt 15-årige barnbarn "om du har hittat någon snäll pojke än". Det är den kulturen jag hatar. Om du inte är tillsammans med någon måste det vara något fel på dig. Du är märklig om du säger att du inte vill vara tillsammans med någon, att dina vänner duger bra. 

Själv har jag aldrig varit kär, jag har heller aldrig känt att jag saknar en romantisk partner i mitt liv. Jag har aldrig varit tillsammans med någon och i detta nu ska en riktigt fantastisk person dyka upp för att jag ska bli tillsammans med någon. Det är inget som lockar mig. Demiromantisk kallar jag mig. Men jag har mötts av samhällets normer hela mitt liv. Familj, släkt och vänner. "Hur går det i kärlekslivet då?" Vänner som ville prata om vem man va kär i på sleepovers (jag ljög, tog en kille ingen annan sagt and rolled with it). HELA LIVET. Är det verkligen okej??

Jag blir på riktigt rädd när jag ser personer, i vilken ålder som helst, men främst unga, skriva hur jobbigt det är att vara singel. På bloggar, instagramkonton, facebookstatusar och askkonton. Rop efter en partner. Eller, å andra sidan, skryt om pojkvännen man dateat i tre veckor. Man blir tillsammans för att boosta självförtroendet eller för att skryta för kompisarna. Jag är rädd över dem som är 12-16 nu och gör detta, att de som 18-20 åringar är osäkra och vars självförtroende förlitas på en man. 

Så detta är ett öppet brev till alla som känner att de behöver vara med någon, för någon annan orsak än att de bryr sig om sin partner. Ta ett steg tillbaka. Varför? Älska dig själv först (klyscha, men det är sant) att skaffa ett äkta och hälsosamt förhållande behöver inte rusas fram. Och NEJ! Du behöver inte om du inte vill. Vänskapsrelationer är så underskattade. Kram.
0

and maybe some day we'll go to rehab, or back to Argentina, its not that far away

Har inte försvunnit från jordens yta. Jag är här! Har bara väldigt få saker att snacka om, thats it. Försökt skriva andra inlägg men de har slutat med att jag skrotat dem halvägs igenom alla gånger av alla. Writers block, kallas det. 

Inget händer egentligen, som sagt. Jag pluggar och fixar hemma. Idag har jag jobbat och varit och handlat (hittade världens mysbyxor). Druckit massa koppar te och läst en massa om kristendomen. Traglar mig igenom bibeln till exempel. Den är väldigt intressant med en massa saker som man får förståelse för. Dock är den segskriven, haha. 

Okej, ska nog börja gå och lägga mig snart. Imorrn ska jag upp tiiiiidigt, jobba, tävla, fara på möte, fara på middag, plugga. Jag kommer bli galen, no doubt.
Gosade med en bäbis jag fött upp idag 😭