0

Spenderade min kväll med att leta fanart

Tumblr kväll. Klaine kväll. Fangirl kväll. OTP kväll. 
0

Man ska vara stolt

Den här veckan är jag faktiskt mest stolt över idag! Har varit så jäkla produktiv idag, det är inte klokt.. (Vardagsinlägg på inkommande).       Började ju jobba på ålderdomshemmet idag, känner verkligen att jag kommer att trivas, alla är så trevliga. När jag kom hem fixade jag direkt ute hos kaninerna, alla fick komma ut, grannens barnbarn var här och höll reda på ungarna när de var ute i hagen så jag passade på att städa i deras bur lite. Så har jag sen fyra ungefär fixat md h-bevis, köpeavtal, faktapapper, kaninhoppningstävlingar och selebeställningar. Och där imellan kom en kaninköpare (också fd kaninköpare, de ville ha en kompis till lilla "Nisse" från min förra kull) och kikade på en av bäbisarna. Och nu, fyra timmar senare, är jag färdig! Selarna är beställda, ungarnas papper är klara och banorna till lördag är fixade. High five for productivity!

0

Vanor

Jag kan sätta ut många dåliga vanor. Jag avbryter folk, ofta. Mina naglar är små stumpar av allt bitande på dem och när jag blir nervös så pratar jag mycket. Eller, när jag blir nervös så blir jag otroligt irriterande på många sätt. Jag skulle inte vilja prata med en nervös Nadja. Jag skulle så gärna vilja bryta dessa vanor, ni anar inte. För visst finns det folk som nog inte vill umgås med mig pågrund av dethär. 
Jag däremot, klarar inte av dåligt bordskick. Smaskar man och andas med mat i munnen, knapprar på telefonen eller pratar med munnen full är jag inte längre där. Jag klarar absolut inte av det.
mina ytterst fula naglar