0

På ett bibliotek

Tjoho! Hur ere me er?

Jag mår helt ok. Tog tag i många av mina måsten igår och fixade tillåmed Rubys och Roxys bur som jag tänkt göra i några veckor nu. De har nu en 160x140 stor "sitthylla" utöver sin bur och området framför som nog är lika stort. De gäller å skämma bort dem <3

Idag har jag fått ut mitt religionsprov (kunde inte blivit nöjdare!) och haft matteprepp och ångrat sina livsbeslut. Att jag valde kort matte i studenten var ett bra val. Efter det sprang jag runt på stan och fixade kaninhoppargrejjer. Tröjor och pokaler alltså. Till sist har jag nu landat på bibban och väntar på att bestämma jobbtillfällen i jul. Som sällskap har jag en kaffe, digistivekex och matteböckerna. Tjoooho. 

Nåja, imorgon är proven över och i helgen ska jag till kumlinge och "fira jul" så värre kan man väl ha det! Nu ska jag dock återgå till läxböckerna, så ni får ha det så bra så skriver jag nästa gång jag har tråkigt eller skjuter upp något viktigt.

Jag ÄR idioten som skrattar högst och längst till mina egna skämt

0

brb, ni hittar mig i lalaland

Hejsan vänner. Hur är det? 

Själv vaknade jag i å n g e s t nyss. Jag har inte sovit eller nått. Men jag vaknade upp från lalaland och insåg att verkligheten står för dörren. Ångestframkallande minst sagt. 

Idag har jag i alla fall jobbat, hoppat kaniner (som var så duktiga! Crux tog en pinne!), kollat supermatural, druckit te, spelat ukulele, målat, varit med mamma.  Ah typ det. En helt perfekt dag i lalaland med andra ord. 

Verkligheten slog till med ostädade kaninburar, ett matteprov jag knappt börjat plugga på och en hög vardagligt ansvar som räkningar och städning. Varför kan jag inte få bo i lalaland? Jag passar lika mycket in i verkligheten som en fisk passar i öknen. 

Gonatt vänner. Nu ska en försöka sova bort ångesten. 


0

oOoOoOoOo

Jahapp. Så satt man här igen. På iPaden spelar supernatural som jag nördat sönder de senaste dagarna. Mobilen ligger på laddning och matteböckerna är några centimeter ifrån mig. Jag MÅSTE verkligen plugga. Måste. Men jag är så vettlöst trött, verkligen.
 
Har varit trött hela dagen, faktiskt. Kom hem vid 12 redan efter en snabb shoppingrunda där ett nytt paket te (beroende) och lite vegensk choklad förljde med hem (Dessutom den godaste sortens vegchoklad jag har testat) sedan damp jag ner i sängen och läg där till fyra då jag började göra mig i ordning för yoga. Var jag inte kunde koncentrera mig alls. Tjoho.
 
Så då var vi här igen. Supernatural, mobilen i laddaren och matteböckerna. Klockan är snart nio och jag ska sova om någon timme. Imorgon väntar tidig jobbmorgon och sedan hopptävling.
 
Åh. Jag har blivit så taggad på kaninhoppning igen. dels sedan jag har "egna bäbisar" ute på banorna med sina nya ägare och dels för att jag får hoppa med Crux, hon älskar hoppningen och jag älsakr att få föra henne. Trots att jag inte fått priser med mig hem på länge så spelar det ingen roll, det är så roligt.
 
Men nu ska supernatural få fortsätta spela, men matteböckerna ska få flyttas framför mig istället för datorn. Försöka kan man väl?
Nostalgibild, Crux debut! Här var hon nästan exakt 4 månader tror jag. Hon var sååå liten jämfört med nu. Älskade lilla tösen ♥