0

All we do is hide away

Gomorrn folket. Sovit gott? 

Jag sitter i skrivande stund på köksbänken och lyssnar på oh wonder medan jag dricker mitt morgonkaffe. Fridfullt, faktiskt. Dagen kommer att spenderas på 4H tillsammans med världens bästa klubb. Att jag också tvingar dit min fina person gör allt ännu bättre. Lång tävlingsdag dock, så lär somna vid 14.00 hahah. Alla mina flickor följer med. Ruby och Crux kan klassa upp sig om allt går som det går. En svårklassad Crux skulle vara läskigt men lite roligt med. Ruby överlämnar jag till Åsa, de känner varann bäst numera haha. 

Trots en trevlig dag planerad så gnager stressen. Usch för detta psykaprov. Vill verkligen göra bra ifrån mig eftersom att det dels är intressant och dels är något jag är rätt ok på. Men det var dedär att jag började plugga alltför sent. Provet är i övermorgon, och jag har 2,5 böcker kvar. Känns inte särskillt optimistiskt hahah. Efter det får jag dyka ner i genusvetenskapsvärlden dock! Ojjjjj vad jag ska nörda i feminism, könsroller och hbtq. Kunde inte längta mer. 

Avslutar med denna bild, sammanfattar gårdagens status rätt bra
0

Nadja mår ganska fucking bra atm och det är rätt kul

Hallåååå, det var länge sedan jag skrev här. Sozz. Glad påsk förresten! 

Min påsk har hittils varit supermysig. Fått spendera skärtorsdagen och långfredagen men en väldigt, väldigt fin person. Livet är bra då. 

Idag åkte jag hem och har hunnit städa kaninburarna och pluggat lite psykologi. Orken börjar ta slut och jag peppar mig själv med att jag egentligen behöver bry mig om utvalsproven nu bara. Psykologin är ett extraprov ändå och borde gå helt okej bara jag kommer ihåg teorierna och gubbarna som kom på dem. Det ska nog gå.

Nästa vecka väntar hopptävling, studentprov, ansökan till nya skolan (!!), jobbarhelg och klubbträff. Känns överkommligt, faktiskt.


0

Allt är ok, allt är bra

På bussen hem från stan igen. Såklart. Länge sedan det blev ett bussinlägg dock. Saknat dem? 

Min helg har bestått av klubbträff och spontana beslut. En mysig söndag och alltför lite plugg. Ork seriöst inte med matten mer. Blir vad det blir. Hälsan och Rellan (som gick braaaa!!) kommer kompensera upp för den, är ingen fara. 

Livet är helt ok just nu. Väldigt ok. Tackkort till alla som gör att det händer hahah. 
Var en bra människa och lagade lunch åt Adeline idag, hälsosamt af. Dessutom lagade jag så mkt att jag har middag med. Latheten är på topp.