0

Hon vecklade u vingarna och lämnade jorden

Exakt sju år på jorden fick hon. Hon somnade på exakt samma dag som hon för sju år sedan vaknade. Igår låg hon i det höga gräset och solade, på kvällen njöt hon av sin päronbit, på morgonen hade hon svårt att andas, på eftermiddagen var hon borta. Kvar lämnade hon en matte som svor över sin referatinlämning någon mil bort, som var ovetande över vad som hänt och en son som var förvirrad och väntade på att hans livskamrat skulle komma tillbaka. 
Gammeltanten Lisen, sov gott. 
0

Djurlivet

Efter en kort skoldag, har enbart ägnat min lediga tid till skolgöra och djurmys. Fick med mig en fysikuppgift, 6 matteuppgifter, två skriftliga uppgifter i svenska och ett förberedande av engelskauppsats med mig hem efter en dag på tre lektioner. Hur hände det Lixom? Nåja, allt utom ena svenskan och två matteuppgifter är gjorda. Så imorgon kan jag ta det ennu mera lugnt, och i långhelgen kan jag förhoppningsvis vara läxfri.
Nu sitter jag i soffan, tittar på talang. Har just kommit in från kaninerna, där jag myste med kaniner och katter. En hel djurpark där ute ibland. Jag älskar det. Carmen fick komma in och titta på tv med oss på kvällen, vi åt macka på sidan av varandra och hon somnade nästan. Älskade lilla surtanten, nästan en människa ju. 

Länge sedan det vart ett sånt här inlägg, men i och för sig var det länge sen det kom ett inlägg överlag.
0

Det här kommer att bli en bra dag

En negativ energi svepte in i mig igår, det var inte regnbågar och kakor som kom ut ur min mun igår. Det var klagomål och ironiska kommentarer (som vanligtvis är humoristiska, men inte nu). Så nu ska jag hitta tillbaka! Fick reda på igår att jag kan ändra tiden för mitt ena sommarjobb så kan ha två nu. Wiiie! Och idag börjar jag ju då som sagt halv tolv. Tillsist så får jag hänga med underbara kaninmänniskor ikväll på 4h gården, att vara sur en sån här dag vore ju lite dumt. Men nu börjar min smoothie nå botten av glaset vilket betyder att jag måste skynda mig till bussen snart. Positivt skyndande, såklart.