0

Bibban är ett tredje hem

Sitter just nu på mariehams bibliotek och väntar på att min buss ska komma. På samma plats vid djurböckerna där jag har suttitvarjde dag till fem denna vecka. Så från mitt tredje hem, ska jag sedan ta bussen till mitt andra hem, 4h, för att sedan åka bil till mitt riktiga hem. Ja typ så. 
Har haft bilteori tre dagardenna vecka, men nu har jag bara en dag på tre timmar kvaaar sen är jag klar med deeeen! *glädjedans* 
Idag har jag ingen bilteori itan ska som sagt till 4h för att sitta på möte om ålands kaninhoppare. Kulkul, det e
som är är att min hals dör och jag känner på mig att det blir mycket pratande för min del. Oh well.. 
Annat än det är det är allt som vanligt, börjar snart plugga inför provperioden igen (oh dear god no) och mister därmed allt vad socialt liv heter. Men i helgen har jag i alla fall lite roliga saker i kalendern, baka med Adeline och Elin på lördag och kaninhoppningstävling på söndag. Bra humör är jag på med, så det kan ju bara bli bra! :D 
 
0

Riptide spelas och allt gungar

Har nu parkerat mig på Rosella vid Ett fyrasitsbord där jag tar upp tre av fyra platser. En stol för mig, en för mina fötter och en för min Överpackade rygga. Runtom mig ser jag folk som äter middag, löser korsord och försöker att inte spilla ut sin kaffekop på vägen mellan cafeet och sitt bord. medelåldern ligger väl på 50 någonstans. 
Det gungar, det är som en ända stor (dålig) bergochdalbana. Det är tur att jag kom ihåg att ta ett åksjukepiller, gungning är inte min grej. Det blir två roliga timmar dethär. Att det just nu sitter en man och tittar på mig när han inte har sitt fokus på sin räkmacka gör inte saken bättre. 
Men nu ska vi inte klaga! Snart får jag träffa min faster, sen blir det nog snabbt i säng för att vara up'n'ready imorgon! De har lovat regn, men nåja, får träffa alla i alla fall och det är vad som räknas! :D
nu tror jag att jag ska leta upp vilorummet, blev så jäkla trött av åksjukepillret och jag orkar inte med mannen som storrar på mig.
0

snabbsnabb

jag ska snart gå och lägga mig, men när jag nu hade datorn på så tänkte jag att jag kunde skriva lite, istället för att läsa Fangirl av Rainbow Rowel. Som för övrigt är en otroligt bra av tre anledningar:
1. Den är väldigt lätt att "komma in i" och är inte sådär seg som andra böcker.
2. Den handlar om fandoms och fanfics. Behöver jag säga mer?
3. Författaren heter Rainbow. RAINBOW!
 
Anyways, har haft en stressig vecka. Måndag och tisdag var jag i stan till åtta då jag hade tre timmars bilteori. I onsdags hade jag läxor upp till öronen och idag har jag försökt slappna av lite och ordna med lite kaninhoppningsgrejjer.
Och imorgon bär det äntligen av mot Sverige och Vallentuna! Så jag längtar att träffa alla fina kaninmänniskor och min faster och kusin. Är dock nervös över att hoppa av bussen på rätt ställe och resa till det stora blågula landet ensam för första gången. Är det här det sista inlägget jag skriver är det för att jag har fastnat på Rosella.
Ordeigerad tvåragammal blombild. Hej ja att ja.