0

Finnig, trött och sliten Nadja tog en selfie för varför inte

Godkväll från en trött Nadja. 
Idag har jag varit på 4H äventyr hela dagen. Med ett gäng från Österbottens 4H gårdar som ville lära sig om kaniner och kaninhoppning. Åt även en underbar lunch på Stallhagen. DE LEVERERAR! Så gott! Och inga problem alls som veg! 
Tävlade på kvällen och kom hem halv tio. Slängde i mig en te och ett naanbröd och nu blire tuttisova. Min rygg gör ont och imprgog ringer ingen klocka. Tacktacktack. 

0

En massa kanindrama bara

Okej. Idag har en kaninunge dött till. Och fem har fötts. Nu blire stödmatning. Jag orkar inte.

Annars då? Jag har ätit veganskt hela dagen, har kännts fett bra. Åkte till stan 12 och övningskörde. Gick... Okej. Nja.. Sådär kanske. Hahah. Bilskolans bil är fett annorlunda än vår! Åt före en sojaglass som var SÅ GOOD! 

På kvällen gymmade jag och fick pt av en tjej jag känt i snart 3 dygn. Stabilt. Fgick endå bra och hon var en duktig pt med så perfekt!

Nu blire kaninmatning och te. Imorgon är det tidig morgon så gäller å va på G.

Alltså. Om. Nom. Nom.

0

Vi åkte till Kumlinge och hade det rätt roligt

Oh dear god vad trött jag är. Imorgon har jag sovmorgon med och det är ju sådär helt totalt underbart, men innan sängen kallar blir det blogg, kaninmatning och te.

Igår åkte jag till Kumlinge med ett litet gäng. Väl framme och då alla var på plats var vi nio personer i Sannas hus för att fira hennes 18 årsdag. Lite sent, men endå. Sanna fick sminka mig och Pia fick platta mitt hår, jag kände inte igen mig själv efter det, hahaha!

Efter en sen, utmattande och otrolig rolig kväll/natt fylld med chipsätande, dansande och springande strumpfota på Sannas uppfart (hahahah fråga inte jag och Elin var hypra), så var en 6 timmars natts sömn på en rätt urliggad madrass ganska tröttsamt. Men nu blir det lite sovmorgan framöver, och det känns ganska skönt. Har med andra ord inte gjort så mycket idag, men imorgon blir det gym och övningskörning, så blir lite produktivt i alla fall.

Men nu ska jag avsluta detta osammanhängande inlägget, helt ärligt är jag för trött ovh seg för att orka bry mig om hur det blir, och gå ut och mata kaninerna. Gonatt!
Ursäkta Adeline nu kom du med på bloggen igen. Men såhär ser jag ut i platt hår och smink och ansiktsuttrycket på bilden speglar min känsla rätt bra.