0

Livet leker

Men tjaaaa! Hur lever livet?

Här är allt ok. Jobbar still mest och när man kommer hem därifrån är det ena armen runt fin och sen sova. Väldigt märkligt, ändå. Att man kan bli så trött. Fullt ös är det på jobbet just nu i alla fall vilket gillas!

Har ändå hunnit med en del när man inte legat i sängen halvt död och halvt levande. Så för att höra det enkelt för mig så iss jag inga skriva nått, fina mobilbilder får tala för sig själv as usual.

Drack kaffe på plattan i solen och det var riktigt ok
Fun story; den där fläckiga saken ska flytta till oss om tre veckor och det känns typ som att adoptera ett människobarn
Bomarsund och solbedgångar, deeptalk och fina personer
Har vandrat runt en del och spelat pokemon go också, dont judge det spelat är helt underbart
Och igår fick jag återförenas med denna fina lilla bestiiee för middag på dinos (deras veggimat❤️❤️❤️) och senare drog vi på feeest
0

Saker man kan hinna med på 48 timmar

Heeej! Juli, sommar och faktiskt även lite sol. Helt otroligt.

Som vanligt har jag jobbat en del, min senaste lilla ledighet var dock riktigt bra! Hann göra en massa på 48 timmar. Åka till Geta och simma och basta, umgås med Adeline en hel dag, äta middag på arken Garden och dricka sangria med Åsa och Fin och till sist hann jag även lägg mig under nålen igen och skaffa min del av Adelines och min kompistatuering. Inte illa!

Sedan har detvarit en massa jobb igen. Både servering och 4H i helgen så man var lite mer än död. Kommer nog vara värt det i slutet av månaden när man får sina lönespecar dock!

Nu väntar en till ledig dag. Den ska spenderas i Stockholm dock, väl behövligt eftersom att min garderob nog inte innehåller särskillt mycket kläder jag gillar mer. Nästa vecka är rätt oplanerad, ändå. Högsäsongen börjar och kommer att göra så att man nog aldrig har tråkigt på jobb. Inget mig emot dock! Och nu kan jag säga att jag lyckats få upp ett blogginlägg med, jag har inte glömt den! Älskar fortfarande min lilla digitala, offentliga, dagbok. Väääldigt mycket också.