0

Saker man kan tänka på en tisdagskväll

Updatering: Dag 12, fortfarande mobillös. Överlever bra.
 
Hej och hallå, hur mår ni? Jag ligger för tillfället i en känslokollaps och ´vet inte hur jag ska få ut minsta lilla extremitet. Jag har inget mellanting, antingen känner jag allt eller så känner jag ingenting. Just nu känner jag allt och trots att det i mångt och mycket är härligt, så är det tärande. Oh lovely. HSP är jag tydligen, så jag "skyller" på det. Nyårslöftet för 2017 blir nog at lära mig kontrollera mina känslor bättre, och inte slukas upp av dem.
 
På tal om nyårslöfte, det är ju fan december snart! Lilla jul har varit och farit och den var riktigt mysig. Trots att det blev lite oväntat jobb under lillajulshelgen så hann jag ha mycket kvalitetstid med fin och familjen under lördagen. Julklappsstressen har hunnit ifatt mig och skatteåterbäringen har landat på mitt konto. Härliga tider?
 
Dessutom har jag återgått till mig själv igen. I April gjorde jag nämligen något som jag ångrade från första stund, och som det egentligen inte bestämde själv: Jag började färga bort mitt blåa hår. Men så i lördags så tog jag tag i mitt liv, Pia kom överoch nu jävlar är jag blå/lila/grönhårig igen! Känner mig som Nadja igen. Ser ut som Nadja igen. Mitt hår är så viktigt för min identitet ni aaaanar inte, haha.
 
I skrivande stund sitter jag med blött hår, korslagda ben och ont i nacken efter att ha suttit vid datorn ett bra tag. Fin spelar ps4 och kaninerna sitter båda och tigger efter mat.Imorgon har jag prov och genomgång av grupparbete, annars är det en ganska lugn dag. Lite julklappsletande och inskickning av mina arbetslistor kanske är morgondagens to-do?
 
Kvällens to do är i alla fall simpel, mata kaninerna och gå och sova. Är egentligen desperat efter en kopp te men det får vara nu. Tröttheten sitter i efter sömnbrist (Har börjat vakna mellan 5 och 6 varje morgon utan att kunna somna om. Vaaarför är du hyperaktiv hjärna?? Varför?) och en dags huvudvärk. Det finns faktiskt ingen skam i att gå och sova klockan 22 fast man är 19, ung och frisk gott folk! Gonatt!
 
Dagens bild får vara ett lite spökliknande fotofrån Sund i somras. Älskar när man har lågt bländartal och kryper bland "fluffigt" gräs så det blir lite bokeh. Fast det kanske strider mot lite fotoregler.
0

Oh, how how I hate to see a good girl's heart break

tjohooo hur mås det?
 
Jag mår bra, både mobil och ipad är dock trasiga så det känns som att jag lever på stenåldern. Det känns så i alla fall. Nåja, lite detox är alltid bra och snart får jag en heeelt ny iphone 6 plus! Tackaarrrr apple för att ni byter ut mobiler relativt billigt (till skillnad från att köpa en helt ny). Sitter i en rökluktande lägga efter att fin brände choklad i micron dessutom.
 
I skolan händer deffinitivt ingenting. Vi har bara haft ett par lektioner och då har vi bara suttit och pratat skit. Nästa vecka blir det mera fart i med både vinläraprov, barteknik och servering på både lunch och julbord! Det gillas, att stutta runt i skjorta och slips är faktiskt rätt roligt.
 
Så denna tid har varit mycket mys hemma framför ru pauls dragrace och med musik i lurarna. Just nu är jag typ besatt av sour grapes av john the ghost. Så förbannat braaaa! DESSUTOM. dodie, artisten jag älskat i flera år nu men som bara "funnits" på youtube har nu släpt en så förbannat bra EP! Hennes nya version av absolutely smitten är typ det bästa att lyssna på när man vill piggas upp. Sick of losing soulmates nya verision har blivit komplex med stråkinstrument som passar så bra med dodies röst. Men when är deffinitivt min favorit, stråkinstrument igen, det låer som en lågmäld orkester tillsammans med doies tysta röst och lyricsen får mig att gråta nästan varje gång (speciellt "I'm waiting to live, and waiting to love, oh it'll be over, and I'll still be asking when." Holy moly.
 
Idag har jag varit ledig från skolan och spenderade därför dagen på maxinge för lite black friday. Som vanligt är Åländska reor lite fjuttiga men på HM hittade jag en del fint, försvånasärt nog! I Helgen är det lillajul och jag ska få umgås med massa favoritpersoner! Lillajulmarknad med fin och sanna på dagen, lillajulsmiddag hemma med föräldrarna och sen ska jag få träffa två gamla och saknade vänner på kvällen innan utgång med Sanna. På söndag har ÅLKH medlemsmöte och vi ska riktigt mysa till det där med.
 
Nu ska jag återgå till ritblocket och lyssna på Tyler Glenn. Sköt om er folket!
en liten bild jag tog från en promenad för någon vecka sedan
0

HEJ!!

Hej! Jag börjar blogga igen! TJOHO!
Förväntar mig att dem som läser är dem som också frågade mig varför bloggen var lösenordsskyddad ett tag. Så hej, välkommna att få stalka mitt liv igen vänner!
Firar detta med ny design. ljus och trevlig såhär i vintermörkret typ.
Sedan sist har inte mycket hänt. Flyttat in båda kaniner i vår lilla etta, går i skola måndag-torsdag och jobbar på övningsrestaurangen varannan helg. Jobbar 4H och som barnvakt när jag hinner och all tid däremellan spenderas med kaniner, vänner eller fin.
 
Förhoppningsvis kommer jag att kunna komponera litemer roliga inlägg. Vill varva in mera inlägg om hbtq och jämställdhet. Men har samtidigt förstått att saker jag gör om dagarna också är intressant att läsa för den normala stalkern. Så here ya go typ.
 
 
Har pomenerat en del, fångat pokemons och njutit av höstvädret.
Sedan har jag sagt farväl till det bruna håret. Nu är det blont för ett tag! Här är sista bilden på det brunaför ett tag, tjohoooo