0

När åsikter har blivit fakta

Kan vi bara prata en stund om detta, för jag tror att många inte förstår detta.

Ens åsikt, värdering och moral är något som är skräddarsytt för dig som individ. Vi tar detta igen.
Ens åsikt, värdering och moral är något som är skräddarsytt för dig som individ.

Bara för att jag är vegetarian, betyder detta inte att jag hatar dig för att du äter kött.
Bara för att jag är Agnostisk (/ateist) så betyder det inte att jag hatar dig för att du följer någon slags religion (jag är avundsjuk faktiskt, men det tar vi nån annan gång) 
Bara för att jag dricker alkohol så tycker jag inte att du är feg/omogen/sorgsen för att du inte vill dricka. Jag tycker du är modig. 

Men sen finns det folk (som inte är lika perfekta som jag, hah, har hittat ännu ett inläggstema) som inte förstår detta. De tror att jag trycker ner dem och tjatar när jag beställer grönsaksbiffar istället för kött. Jag VÅGAR inte säga att jag är veg längre, jag vågar inte säga vem jag har röstat på eller vad jag har för religiös åsikt. För det finns alltid någon som tror att jag anser min åsikt vara den ända rätta. 

För de finns dem, som har en åsikt och inte accepterar att detta är en åsikt och inte fakta. Och dem är också roliga människor. Argumentera om vad som helst och de tar det som en presententation i skolan, förutom att det i källhänvisningen finns " Min spektakulära hjärna. "

Ta det lugnt folk, era åsikter och värderingar är era. Många har tröttnat.1

Kaffe å jordnötssmör å viljan att resa å selfie för ansiktet ser inte hemskt ut

Sitter å äter bananer med jordnötssmör och dricker kaffe. Jag älskar kaffe, och te för den delen men jag älskar kaffe. Dock dricker jag det sällan för det är så jobbigt att laga. Men när man råkar ha en pappa i hus som dricker hur mycket som helst så är det problemet löst.

Medans jag gör detta så håller jag påbatt titta på travelvlogs. Ah. Jag vill med resa en massa hela tiden. Å travelvlogga med. Hur länge har en inte sagt att en vill börja med youtube och inte gjort nått åt saken? Jag har tittat på youtube i 8 år nu och älskar hemsidan. Kanske man bara skulle börja? Det är väl osäkerheten som håller en tillbaka i guess. 

Resa vill jag göra i alla fall, ett sabbatsår med jobb och resande låter mer och mer lockande just nu. Vi får se vad framtiden säger. Ändå rätt läskigt att jag inte vet alls vad jag gör, var jag bor, hur jag är och om jag är om ett år. Förut har man alltid vetat lixom. Vet inte om jag gillart eller inte.. Hahah..

Fundersamt dagsinlägg igen, till sist får ni en bild på mitt ansikte för att jag gillar det idag hahha.


1

Everything is blue His pills, his hands, his jeans

Så igår färgade jag håret blått, eller Pia färgade det egentligen. En mycket effterlängtad färg i alla fall som jag ÄLSKAR! Mest blå, lite lila, matt. Perfekt. 

Annars då? Nä lever i ständig förnekelse över att det snart är jul, står ut med fler obekväma situationer än vanligt och har beslutsångest om jag ska ut på fredag efter kaninhoppningen eller ej. Inga e de lätt inga.