0

Godmorgon

Vaknade till ljuset. LJUSET!! Solen har mage att visa sig och ingen är göadare än jag. Ljus påverkar mig så hårt. 

Har i alla fall just stigit upp, möttes av träningsvärk i benen och tre skrikande katter som vandrade runt mina fötter. Lat söndagsmorgon. Lagade en fin liten frukost med en hallon/blåbärs smoothie med mandelmjölksbas, en rotsaksmacka och mina vitaminer (järn och b12). Har kollat på Meowitslucy på youtube hela morgonen och känner mig så inspirerad till att göra skit. 

Idag ska bli en produktiv och bra dag.


1

MEN NÄ NADJA SKÄRP DIG

Idag har jag tränat rumpa och inte gjort resten jag skulle göra. BRA JOBBAT NADJA. Ska försöka städa rummet nu. Så det känns lite bättre. Är skoltrött. Godnatt.
Denna väska ska bli min inom en snar framtid. Adeline lyckades få mig obsessed. Hon är även model.
0

Sista skoldagen

Här sitter jag. I ett stökigt rum. Med huvudvärk. Lyssnar på drake och skapade just en FOTOBLOGG?? Vill få mera inspo till foton. Den konmer nog inte  vara lika aktiv som denna pärla, men vill ni se om jag pallar att hålla mitt nyårslöfte och fota mera så är länken canonkvinnan.blogg.se

Vad har hänt idag då? Jo jag hade min sista ordentliga skoldag!! Nästan slla treor gick runt med finkläder och det kändes så verkligt. Bara en provperiod och en kurs (dvs tre lektioner i veckan) kvar innan friheten är ett faktum. Härre. Tanken var att jag skulle till gymmet men åkte hem och tog en välförtjänt vila istället. Såg på Degrassi på netflix, alla avsnitt hahah. Den var sådär lagom seriös, man behövde inte riktigt tänka. Lite som glee, en riktig tonårsserie.

Helgen är rätt ledig! Lite träning, plugg och kaniner bara. Gudars vad skönt. 
Ännu en selfie. Enbart för att jag ibte tagit andra bilder än två selfies idag. SYND för er som måst se min nuna en massa. 😘✌🏼️