0

Lördag

Godkväll på er! Jag ligger just nu i min säng och har panik över att jag inte pluggat hälsa idag. Kul? Jättekul. 
Det har varit ett par trevliga dagar än nu. Fredagen inleddes med matteprov vilket kan ha gått hur som helst. Fick ut mitt rellaprov och var två ynka poäng ifrån en 10. Så surt, då jag lagt in så mycket i kursen. Efter skolan gick jag och Adeline till gymmet. Jag var 30 minuter på crosstrainern eftersom att min mage fortfanade dog efter magpasset på onsdagen och sen tvingade jag mig till ett ben och rumppass. 
Å så har jag börjat nörda imagine dragons igen. Ska lägga 30€ på deras deluxe album. Smarta val. 

Idag har varit en sån där irriterande seg dag. Började min dag med långfrulle, passionsfrukt, inocent smoothie, juice och avokadomackor. Sedan lade jag mig i sängen igen och insåg kl 1 att jag kanske behövde göra nått. 

Pluggade, lagade mat med pappa och städade kaninburar innan Adeline kom hit i och vi pluggade biologi tillsammans. Sedan vandrade vi över till henne och åt paj, glass (min mage säger lite aj aj), mörkchoklad och turkiskt te medan vi såg på discovery channel. 
Men nu, nu har jag landat i sängen. Planen var att jag skulle dra en nattplugg men min fina mamma sa att jag skulle sova för det var viktigare, hon är rätt bra ibland. 


0

Vi är lussebullar

Hello, just nu sitter jag på tredje våningen i lusses byggnad och har just pluggat matte. Jag har en förjäklig träningsvärk efter gådagens mag/arm/rump-pass och jag leker med jämna mellanrum engelsklärare till Adeline. 
Mitt engelskaprov gick bra, jag hoppas som vanligt på en nia men är lite osäker fortfarande. Det är bara att vänta och se antar jag. 
Efter engelskaprovet gick jag och ett gäng människor ner till great och åt lunch. Endå en rätt trevlig dag för att vara i provperioden. Hade jag bara inte haft ett matteprov att plugga på så hade det nästan varit en perfekt dag. 
Men påtal om det så börjarmin mattelektion nu, så jag måste lite snabbt avrunda här. 


0

Provplugg och pappor

Hejsan på er, länge sedan sist igen.
Sedan jag senast skrev har jag morgonjobbat, varit på kaninhoppningstävling och haft två prov. Religion (som jag sku få 10 i, jo att nä de blir det inte) och fysik, som jag bara ber och ber till alla  övermakter (hahaha) att jag har fått godkännt på. Känner seriöst att det kan bli att jag får gå på omtagningen för första gången pga den där kursen... 
Nåja, bara två prov kvar den här veckan! Engelska och matte. Jag har ennu inte hunnit bli jätte nervös över matten men de kommer väll, det är endå rätt logiskt, mer logiskt än fysiken. 
Annars då? Ja annars händer det inte så mycket. Pappa kom äntligen hem idag efter 8 veckor på jobb, en sväng över atlanten var han men nu ska han jobba uppe i norra europa ett tag. Så skönt. 
Nåja, nu ska jag sluta babbla och läsa lite engelska istället. Tror jag ska fixa en massa tidsinställda i helgen och göra nån sorts 'blogglista' det var länge sedan jag gjorde en sån.
Har förresten börjat inse att det är rätt kyl att laga mat från grunden! Efter att ha tröttnat på de färdiga sakerna från anamma och AoA (inge illa, de e supergoda! Bara lite tråkigt i längden) så har jag börjat käka mer linser, bönor, couscous och quinoa och sånt hälsosamt. Och mera grönsaker och frukt. Fan vad jag älskar grönsaker och frukt.