0

Idag

idag hr varit en sån där skitdag som egentligen inte har nån anledning till att vara en skitdag, men den är en skitdag endå. 
Började med Engelskaprov, hoppashoppashoppas på nia i kursen men lär nog Bli en åtta. Lunchade, gymmade (armar mest) hade kemigenomgång och kom hem halv tre. Sen dess har jag legat på soffan och sammlat kraft till att plugga kemi. Årets sista prov juuuh.
Å i fredag såg ja mockingjay. Jag dör. Den var så bra. Hanging tree är det bästa som har hänt mig.
0

Pluggpaus

Idag har jag gymmat (första gången på  veckor pga av sjukdom och knäet som bjäbbat. Men idag blev det ett ordentligt mag och armpass! Kommer inte kunna sätta mig upp i sängen imorgon tror jag..
Sen vandrade jag vidare till skolan där jag pluggade lite före jag körde lite bil med bilskolan. Tredje gången, ut på stora vägarna med rondeller och annat läskigt. Men guud vad kul det är!

Annat som har hänt är att jag ska jobba på 4H igen i jul och att jag är mitt inne i en provperiod och failat på matteprovet (Eller jag vet inte säkert, men jo).

Kände att jag behövde uppdatera, men nu ska jag fortsätta plugga spanska.
0

Några dagar

I Onsdags hade jag min sista bilteorilektion, tjoho! Nu ska jag börja köra.
I torsdags hade vi Volleybolldag i skolan, vår klass var utklädda till finska turister och gemenskapen var bra som vanligt. Fiiiina klaaass!
I Dag hade jag skodag till 11, lärarna sku på kurs, sen gick jag till Polisen och fixade körningspapper och på kvällen har jag varit på kurs på 4H för att bli klubbledare, har till exempel lärt mig göra en judoftande prydnad att lära barnen. Imorgon ska jag vara där i 7 timmar mellan 9 och 16. Kulkulkul.
 
No kan ja va en rätt kiva finsk turist ja o