0

Nyårslöfte

Jag brukar aldrig sätta nyårslöften, mest för att jag alltid bryter dem. Men nu ska jag fanemej ta tag i mitt liv. Blir nog inte ens ett nyårslöfte. Bara ett löfte. För jag har nog enda sedan jag började gymnasiet sluta tänka på MIG någonstans på vägen. Så har fått ovanan att äta rätt dåligt och inte motionera alls.
Men nu ska jag tusan fixa det! Börja äta frukost (i alla fall lite) och pina i mig lite mera skolmat, inte bara sallad. Plus att jag ska skaffa gymkort tror jag, bor ju trots allt rätt nära ett gym.
Så ska jag titta på det här inlägget, när jag den 5 Januari sitter med en chipsåse och ser på serier. Få motivation och Just do it.
Har ju nått träningsfreak till kompishon kan säkert ge mig motivation till allt. Jag hoppas det i alla fall, hon får bli typ min personliga motiverare. Läser du detta, Jag bjuder dig på turkmat om du motiverar mig. hahaha
Orkar verkligen inte lägga ner energi på mera nyårslöften, skulle gärna säga "bli bättre i skolan" "sitta mindre vid datorn" "Vara mer social" Men HAHA. Nu ska vi inte vara fööör optimistiska här. ;)
Tack och go'natt. Hamstermys och Hungerspelen (nästan 2 år sedan jag läste dem första gången, måste ju friska upp minnet!) och sen ska jag sova.
 
 
 
 
0

Kvällspyssel

Fick ett litet ryck ikväll och bestämde mig för att storstäda åt min lilla hampilin. Så fick traska ner till kaninburarna och hämta lite spån och efter även ha lite kaninmys (hur kan man motstå?) och sedan så tvättade jag hela hans "bur" (Plastlåda från IKEA) i badkaret, fick hjälp av mina glamorösa assistenter, Katt-Hactor och Katt-Vincent och fyllde på buren med nya leksaker.
Det hela slutade med att jag även städade rummet med, så nu var det gjort med.
Nu luktar hela rummet härligt mysigt av spån och kall decemberluft efter att jag öppnade försntret för at svalka ner mitt rum. Jag svär, man kan se vattenpartiklarna i luften koka.
För övrigt har den här dagen varit slöseri av mitt liv. Planerna om att fara till stan så krossades då jag vaknade 10 minuter innan bussen jag skulle ta gick. Och regnet gjorde mig inte heller på bättre humör så jag har mest spelat sönder bloons tower deffence 3 och velat sova, haha.
0

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åt vegetarisk mat varje dag, säkert flera saker också.

 

Hur har ditt 2013 varit?  
Mitt värsta år någonsin faktiskt. Jag har mist två katter (en av dem var min bästa vän), min farmor, saknat en massa människor och inte orkat göra något. Däremot har två kattungar flyttat in, jag vann kemistpriset på TekNatur, jag har haft en kull kaniner, jag blev vegetarian och jag fick även nya vänner. Så lite bra saker har hänt.

Blev du kär i år?
Kanske.

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
8e Mars. Då min älskade Hannibal gick bort

 

Vad är din största framgång 2013?
Jag hittade porsitiviteten igen på hösten, utan det vet jag inte vad jag hade gjort.

Bästa köpet? 
Kommer helt ärligt inte på något, haha.


Vad spenderade du mest pengar på?
Kaninerna högst antagligen. ;)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, många fina människor mest!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
We can't stop haha

Vem har du umgåts med mest? 
Förmodligen A, men kanske delad plats med M-

Har du haft ett förhållande under 2013?
Nope


Vart reste du under 2013?
Helsingors två gånger, samt ett antal gånger till Sverige (Norrtälje, Riala, Kista.. blan annat)

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Say it with me; Positivitet!

Vad gjorde du på din födelsedag?
Umgicks med kaninhopparklubben och ett par hopptjejjer från Sverige, otroligt fin dag!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Det har väl sagts redan antar jag.

Vem saknade du? 
Vissa som lämnat jorden och vissa som var kvar men lång borta.

De bästa nya människorna du träffade? 
Klasskamrater och pararellklasskamraterna

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Just do it!