0

#Selfieutanskam

Jag lade upp en selfie på instagram just:

När jag satt och funderade på de rätta hashtaggarna, den bästa lyricsen att ha som beskrivning och de allra bästa emojisarna (det blev ingen sån dock) så funderade jag även; Behöver världen se det här? 

Svaret är självklart nej. Ingen behöver se mitt tryne igen. Men vet ni vad? Jag klickade på ladda upp endå. Varför? För att man ska få vara lite nöjd om man en dag tycker att man ser såpass bra ut att man väljer att visa det för internet. Ljuset var bra, min hud såg bra ut, mitt hår var banging och tröjjan är en av mina favoriter. Så, jag var/är nöjd med mitt utseende. Trots att detta är förbjudet i dagens samhälle. Speciellt om man är en 17 årig kvinna. 

Selfies får mycket skit, eller, dem som tar dem får det. Det ses som självgott. Usch. Sånt vill vi ju inte ha. Hata er själva. Övertyga er själva om att alla andra är smalare, vackrare, har bättre hår och jämnare hud. 
Protest.
Var stolt.
Visa det.
Selfie utan skam.


0

Ibland är allt fullständigt jävla skit bara

Hejsan, ursäkta för den urusla uppdateringen. Har haft en massa tankar, val och funderingar snurrandes i huvudet från helgen, inget jag fått nedskrivet har varit något jag vill publicera utan de får snällt vara kvar i min anteckningsbok. 

Det mesta är rätt trögt och trist just nu, bortsett från funderingarna och det där personliga så suger vädert, kroppen håller på att kollapsa (orkelös, kraftlös, viljelös etc) och det känns som att alla prov jag har och kommar att skriva aldrig kommer att gå vägen. Fysikprovet är värst. Hur jag ska klara det är en synnerligen bra fråga. 

Men det är ju i de tider som man känner sig mest nere som man inser vilka personer i ens liv som gör en glad, eller gladare. Och vilken tur att jag har en handfull sådanna! 

Nu ska jag sova. Imorgon blir det gym. Inte det minsta taggad. Men det ska väl gå. Blir bara en gång den här veckan så ska köra mage/rumpa eftersom att dem är mina favoriter. 

Halvdeppigt inlägg. Ibland är det inte sol och regnbågar bara. 
Mysbild med bäbbiCrux, som har spänd mage! Hoppashoppas på att de tog och att det bli bäbisar nu
0

Still going strong

02.00! Äntligen klar med dagens provplugg, gick snabbare än väntat faktiskt. Har fått hjälp av MIKAs nya album och soundtracket till Wicked (alltså, seriöst, musiken där, perfektion. Min inre musikalnörd är mätt och belåten) Nu blir det sovaa (alltför kort tid) och sedan ladda upp för kaninhoppning!