0

Zup'

Hej! Blogg.se har ändrat sin app och ingen är mer förvirrad än jag. Men i alla fall, hur äre?

Själv är allt rätt bra. Mest så jobbat jag väl och sover, typ. Så det är ju kul. Lediga dagar och kvällar försöker jag spendera med vänner och djuren men oftast hamnar jag nog i sängen men fin och ser på orange is the new black. Det tar på krafterna att vara servitris, hahah!

På tal om det! Nu är mitt kommnde år kirrat! Kommer att stanna på Åland i ett år och läsa in mig på vuxenutbildningen inom servering. Hoppas på mycket praktisk övning och att man sen har lättare att få jobb inom restaurangbranchen. Typ det jag vill uppnå och tar detta som ett halvt sabbatsår. Fett skönt.

Annars så tror jag att jag lämnar er med lite bilder, det sger väl lite mera om vad jag sysslat med. Ha det bra folket, njut av sommaren!

Turistfikat ålandspannkaka ochh tog ett hål till på vardera öronsnibb häromdagen!
Hoppade kanin, fatta vad söt denna är! Egen uppfödning!
Älskar denna selfie med Crux hahahah
Firade midsommar med fin ute vid havet ❤️
På lördagen firades midsommar med några efterlängtade tjejer
Föraökte börja fota igen och dragit mig ut på lite fotorundor
0

Heeejsaaan

MEN TJA! Längr sedan senast! Vad har hänt i era liv? Massa säkert! 

Jag har tagit studenten! Kan nog säga att min studentdag/natt var bland dem bästa i mitt liv och allt tack vare familj, vänner och flickvän som alla hurrade, hejjade och firade med mig. Jagvhar sån tur, verkligen ❤️ 


Så det var dimmension, utspring, firande hemma, middag på Nautical, förfest hos sanna, utekväll på arken, hem och sova lite innan champangefrukost på söndagen. Sedan mina vänner, var Nadja lite död. 

Resten av veckan har jag jobbat måndag - torsdag och vlivit förkyld. Jag har hängt mycket med fin och försökt att njuta lite av mitt sommarlov i alla fall. Inte stressa så mycket med andra ord. Rätt skönt! 

Firade Adelines födelsedag med picnic å glass till exempel (fin ba: nä herrå ska ej va med)

Och idag blir det ett lite längre arbetspass, fullt ös på serveringsjobbet nämligen! Inget mig emot dock, servering och kundservice är faktiskt riiiktigt roligt! Såå, nu ska jag dricka upp min smoothie å köra iväg. Hoppas er sommar är bra än så länge, jag ska försöka skriva mera nu hahah.
Titta! Freaking inspo

0

Herrååå Barcelona

¡Hola amigos! ¿Que tal? 

Just nu är jag på flygbussen mellan arlanda och cityterminalen. Tillbaka (nästan) hemma med andra ord. Ikväll väntas en efterlängtad ankomst till Åland, men före det en dag i Stockholm. Hur mycket man får gjort där är en fråga för sig. 

Hur var det i Barcelona då? Nå bra. Lagom varmt och lagom mycket gjort. En del dagar på stranden och en del dagar ute på gatorna för att se vad som fanns i Barcelona. Nevertheless så var det en fin resa med fina människor. Sett mycket och verkligen fått belöning för att gymnasiet nu är över. Men som sagt; att komma hem ska bli underbart. 

Hemma kommer man nog att mötas av en massa stress och måsten. Har ca 150 saker som ska göras innan vi springer ut ur skolan med våra mössor och vita klänningar. Jag taggar dock inte typ, tror att folk i min omgivning (som inte tar studenten) taggar mer än mig. Är nog för att jag knappt tagit in att det vetkligen händer, och så snart. Härregud. 

Nu ska min bussresa fortsätta i alla fall. Får ladda mobilen här och lyssna på tha maine så detta klagar vi inte på! Först blir det en Barcelona bildbomb doeee.
Första kvällen åt vi ute. Sangria och en grönsakspaella som jag tror att var bland det bästa jag ätit någonsin. 

Vi var turister å tog dåliga panoramabilder
Vi promenerade på la rambla på kvällen och myste på en bar medan vi lyssnade på fotbollsfans utanför
käkade tapas på världens mysställe
å så gick vi tillbaka dagen efter bara för att området var så gulligt