0

Kunde inte begärt om en mysigare morgon


Kattmys!
I torsdags var vi och hämtade lilla Ludvig från ett av ålands djurskyddsförenings jourhem. Han kom in som liten utan mamma eller syskon när någon hittade honom i ett stall. Och han är lika nästan snäll som Hector som ligger bredvid honom. 
Idag har jag en massa planerat, men inte något på bestämd tid vilket är så otroligt skönt. Kaninhoppningsplanering, läxor som ska göras, provplugg för proven jag har om 4 veckor och så ska jag murvla i kaningården en del. 
0

Jag borde sova

Långdag i skolan. Svenska och språkhistoria. Löjligt intressant. Dubbla lektioner matte. Tur att ena handlar om ekonomi och procent. Det är så lätt. Håltimme. Ta igen skolarbetet från när jag var sjuk. Matteläxor, historiaanteckningar. Filosofi sista timmen. Springa till svarta katten på möte med Dessi och Sussi. Ta sena bussen hem. Äta mikropizza till middag. Ukulelespel. Kaninhoppningsplanering. Allt för lite kaninmys. Te. Katt. Säng.

0

On and up

Idag fick jag kravla mig till skolan igen. Rätt skönt att sätta sig i skolbänken igen och ta anteckningar istället för att ligga i sängen och stirra i taket. 
Psykologi, hål (där jag gjorde telefonsamtal och försökte vara produktiv), svenska, historia och så avslutades dagen vid mariebad och lite volley. Mitt förskylda jag kunde inte anstränga mig så tog en promenad som uppvärmning och fick spela lite sen. 
Helskön kväll, börjat komma tillbaka igen från min svacka och blrjat planera in lite träning och sånt kul. Tjohoo! Men det får bli på söndag tidigast, vill vara säker på att jag är frisk innan jag gör något. 
Instagrambildbaraföratt