0

:)

Fick ut biologin och jag vart nöjd, mitt mål var uppfyllt i alla fall. Åtta, alltså. Men bara 3+/6 på etologin. Och den som jag tyckte så mycket om och som jag verkligen var nöjd med. Som om jag inte hade livskris förut.
Hela min dag har varit som en stor musikal. High school musical feels på rasten. Gitarrspel och sång efter skolan när man väntade på bussen. Ukulele, sång och glee hemma och nu spelar spotify för mig. Timbuktu för tillfället, älskar den mannen, verkligen!
Imorgon är planen att åka till 4H klockan 12 och ha lite hoppträning. Ska ta med mig två niner tror jag, och VARMA KLÄDER. Härregud, jag ska inte bli en levande isbit igen.
 
 
0

Only one more

I wrote än englishtest a few minutes ago.  Haha, aldrig pluggat så lite på ett prov i hela mitt liv, 30 minuter igår kväll och 10 i morse men det ska la gå bra. 
Nu ska jag bara få ut  biologion och sen drar jag antingen och handlar eller heeem till mina kaniner, en kopp chailatte och glee.
 
0

Ordning och reda

(Jag kan inte sova så bloggar istället. Jag gör bra livsval.)
 
När jag tänker på mig själv så tänker jag aldrig på en person som är sådär överpedant. Som städar ofta och har sig. Men jag älskar ordning och reda. Jag blir nervös utan det, Haha!
Så komponerar härmed en lista med saker jag gör somär relaterade till det här ämnet:
 
• Jag gör listor. Till allt (Haha ironin.)
• Jag äter alltid upp en sorts godis först. Typ först alla gröna, sen de oranga sen de röda...
• Jag planerar allt i telefonen ellr almanackan.
• Mappar, plastfickor och sånt är bland det bästa som finns.
• ",Att göra listor" är en del av min morgonrutin.
 
Jag vet inte? Är det här normalt? Hahaha.
Nej nu ska jag sova, annars hänger hela min existens i morgonbitti på hur mycket koffein jag får i mig på morgonen. Ciao!