2

Är det här värt att skriva?

Jag har alltid bloggat för att jag älskar att skriva. Inte för läsare eller kommentarer, inte för att få stjärnstatus eller nått sånt. Inget jag förväntar mig, aaaalls. 

Men idag när jag satt på bussen så tänkte jag skriva om min dag. Om hur skolan var å hur jag stressade över studentproven som närmar sig. Men är det verkligen någon som bryr sig om mitt, i det stora hela, obetydliga liv? Vi har alla våra egna problem och tankar, orkar vi verkligen läsa andras? 

Eller är det som en flykt att läsa vad andra gör? Det känner jag, ibland i alla fall. Är det in fact, ett sätt att glömma sina egna bekymmer? Jag vet helt ärligt inte. Så oooom det är någon som snubblar in på min bloggportal regelbundet: gillar ni att läsa om vad jag hittat på eller ska jag skriva om annat? Skriv ärligt! Ni kan tillåmed va annonyma! Varför sku ja bry mig. 

Kännet ba att min blogg e tråkig å enformig å ja vill göra nå åt de.

random bild iknow men jaja
0

Pretty World

I helgen har jag retreatat, pluggat oh kaninmyst. En helg nästan fri från måsten och press satt helt perfekt och nu är jag redo för nästa vecka! 
Nu ska jag göra resten av kvällen fri från mobilen (med undantag för spotify, Halsey och BADLANDS var in fact totalt magiskt. Har spelat albumet non stop sen i fredags). Ta ett bad, en kopp te och en ansiktsmask och gå å sova. 
Adeline å ja va på kvällspromenix i fredags, och denna bild tog jag till exempel från färjsundsbron.
0

Just kommit hem från ett tabatapass, nu väntar en pluggdag