0

Lördag

Godkväll på er! Jag ligger just nu i min säng och har panik över att jag inte pluggat hälsa idag. Kul? Jättekul. 
Det har varit ett par trevliga dagar än nu. Fredagen inleddes med matteprov vilket kan ha gått hur som helst. Fick ut mitt rellaprov och var två ynka poäng ifrån en 10. Så surt, då jag lagt in så mycket i kursen. Efter skolan gick jag och Adeline till gymmet. Jag var 30 minuter på crosstrainern eftersom att min mage fortfanade dog efter magpasset på onsdagen och sen tvingade jag mig till ett ben och rumppass. 
Å så har jag börjat nörda imagine dragons igen. Ska lägga 30€ på deras deluxe album. Smarta val. 

Idag har varit en sån där irriterande seg dag. Började min dag med långfrulle, passionsfrukt, inocent smoothie, juice och avokadomackor. Sedan lade jag mig i sängen igen och insåg kl 1 att jag kanske behövde göra nått. 

Pluggade, lagade mat med pappa och städade kaninburar innan Adeline kom hit i och vi pluggade biologi tillsammans. Sedan vandrade vi över till henne och åt paj, glass (min mage säger lite aj aj), mörkchoklad och turkiskt te medan vi såg på discovery channel. 
Men nu, nu har jag landat i sängen. Planen var att jag skulle dra en nattplugg men min fina mamma sa att jag skulle sova för det var viktigare, hon är rätt bra ibland.