0

Idag har det hänt mycket

Kvart i elva stod jag utanför ridhuset med ett gäng kaniner och min underbara klubb. Det var en stressig tävlingsdag då vi tävlade mot klockan. Det gick inget vidare för mina kaniner men jag fick umgås med klubben (jag måste göra ett riktigt inlägg om klubben, för tusan, ÅLKH, ni betyder så mycket för mig. Jag ska lägga in det i min bloggskrivarlista) och så blev ju Crux parad med Laban. Två lyckade så vi hoppas på bäbbor om en månad.
 
När jag kom hem flyttade jag in Crux i mitt rum, jag kollade glee och ville bara sova. Ni vet den där känslan när all energi bara förvinner på en och samma gång. Den hände. Så ringer Elin och frågar om jag vill följa med och se på Bio, Kingsman: Secret service (tror jag den hette). Så lite impulsivt så hämtade hon upp mig, körde oss till s-market där vi köpte godis och åkte till bion och först och främst; Kan vi nämna att det är askonstigt att åka i framsätet, bredvid sin kompis som kör, en kompis som man känt lika länge som 50 öringen har varit inaktuell i Sverige (sedan 2010 alltså). Det är en väldigt underlig känsla, men otroligt härlig.
 
Filmen var förövrigt bra, laagom mycket pangpang, bra med humor och mycket oväntade saker. Inget jag hade förväntat mig, på ett bra sätt. Och att det var få huvudkaraktärer vilket hjälpte mitt urusla ansiktsminne (Fun fact; Jag har både dåligt ansikts och namnminne, vilket gör att jag ogillar filmer eftersom att jag blandar ihop alla. Så är det hopplöst att lära känna grupper av nya människor för mig)
 
Men nu ska jag avsluta för idag. Jag ska se klart på glleavsnittet som rullar just nu, borta tänderna och krypa ner i sängen. Sovmorgon och inga mer planer än övningskörning med mamma och spanskaplugg imorgon.
 
Hon var så liten, lilla Crux. Idag tävlade hon lättklass och blev parad. Vart tar tiden vägen?