0

När åsikter har blivit fakta

Kan vi bara prata en stund om detta, för jag tror att många inte förstår detta.

Ens åsikt, värdering och moral är något som är skräddarsytt för dig som individ. Vi tar detta igen.
Ens åsikt, värdering och moral är något som är skräddarsytt för dig som individ.

Bara för att jag är vegetarian, betyder detta inte att jag hatar dig för att du äter kött.
Bara för att jag är Agnostisk (/ateist) så betyder det inte att jag hatar dig för att du följer någon slags religion (jag är avundsjuk faktiskt, men det tar vi nån annan gång) 
Bara för att jag dricker alkohol så tycker jag inte att du är feg/omogen/sorgsen för att du inte vill dricka. Jag tycker du är modig. 

Men sen finns det folk (som inte är lika perfekta som jag, hah, har hittat ännu ett inläggstema) som inte förstår detta. De tror att jag trycker ner dem och tjatar när jag beställer grönsaksbiffar istället för kött. Jag VÅGAR inte säga att jag är veg längre, jag vågar inte säga vem jag har röstat på eller vad jag har för religiös åsikt. För det finns alltid någon som tror att jag anser min åsikt vara den ända rätta. 

För de finns dem, som har en åsikt och inte accepterar att detta är en åsikt och inte fakta. Och dem är också roliga människor. Argumentera om vad som helst och de tar det som en presententation i skolan, förutom att det i källhänvisningen finns " Min spektakulära hjärna. "

Ta det lugnt folk, era åsikter och värderingar är era. Många har tröttnat.