0

Nyårslöfte

Jag brukar aldrig sätta nyårslöften, mest för att jag alltid bryter dem. Men nu ska jag fanemej ta tag i mitt liv. Blir nog inte ens ett nyårslöfte. Bara ett löfte. För jag har nog enda sedan jag började gymnasiet sluta tänka på MIG någonstans på vägen. Så har fått ovanan att äta rätt dåligt och inte motionera alls.
Men nu ska jag tusan fixa det! Börja äta frukost (i alla fall lite) och pina i mig lite mera skolmat, inte bara sallad. Plus att jag ska skaffa gymkort tror jag, bor ju trots allt rätt nära ett gym.
Så ska jag titta på det här inlägget, när jag den 5 Januari sitter med en chipsåse och ser på serier. Få motivation och Just do it.
Har ju nått träningsfreak till kompishon kan säkert ge mig motivation till allt. Jag hoppas det i alla fall, hon får bli typ min personliga motiverare. Läser du detta, Jag bjuder dig på turkmat om du motiverar mig. hahaha
Orkar verkligen inte lägga ner energi på mera nyårslöften, skulle gärna säga "bli bättre i skolan" "sitta mindre vid datorn" "Vara mer social" Men HAHA. Nu ska vi inte vara fööör optimistiska här. ;)
Tack och go'natt. Hamstermys och Hungerspelen (nästan 2 år sedan jag läste dem första gången, måste ju friska upp minnet!) och sen ska jag sova.